Укладення Договору та початок відновлювальних робіт

26.09.2016

27 листопада 2015 року між будівельною компанією «ФЕНІКС ГРУП» (генеральний підрядник), ТОВ «ІТТ-НЕРУХОМІСТЬ» (інвестор), Федерацією професійних спілок України та Господарським управлінням ФПУ (Замовники) було укладено інвестиційний договір, яким передбачено відновлення Будинку профспілок на Майдані Незалежності, що постраждав від пожежі яка відбулась під час Революції гідності в лютому 2014 року. Відновлювальні роботи мають бути завершені протягом півтора року з моменту укладення договору.

Затверджений проект передбачав відновлення Будинку у тому вигляді, в якому він перебував до пожежі, без надбудов і змін геометричних параметрів будівлі. За результатами громадських обговорень та пропозицій по вшануванню Героїв Небесної Сотні, приймалося відповідне рішення щодо врахування таких пропозицій у проекті відновлення Будинку спілок. 15 грудня 2015 року між Господарським управлінням ФПУ та будівельною компанією «ФЕНІКС ГРУП» було підписано акт приймання-передачі Будинку спілок для початку відновлювальних робіт. Спеціалісти ТОВ «БК «ФЕНІКС ГРУП» розпочали підготовчі роботи на об’єкті з тим, щоб після 2 січня 2016 року приступити безпосередньо до відновлення Будинку.

Весь процес робіт поділено на два етапи:

  • на першому етапі буде відновлено несучу спроможність будівлі;
  • на другому етапі будуть проводитись роботи по відновленню фасадів, внутрішнього оздоблення будівлі та всіх внутрішніх комунікацій.

Контакти

  • Адреса

    01001, м. Київ, Незалежності майдан, будинок 2, БЦ «Spaces Maidan Plaza»
  • Телефон

    +38 098 051 23 99
  • E-mail

    info@fenixgroup.ua
FENIX
group