16.08.2023

Як відбудувати українські міста сучасними

Продумана відбудова населених пунктів, зруйнованих внаслідок російської агресії, повинна враховувати сучасний досвід, напрацювання галузі будівництва та відповідати суспільному запиту. Назар Бенч, власник Інвестиційно-будівельної компанії «Фенікс Груп», розповів, як відновити та посилити потенціал українських міст.

Детальніше
01.08.2023

Чи очікувати колапс на ринку офісної нерухомості найближчим часом?

Сьогодні про відновлення роботи офісного сектору хоча б у половину своєї потужності говорити складно. Учасники ринку адаптувалися та продовжують працювати в умовах ризику. Про те, які настрої переважають та що чекає на офісну нерухомість у найближчому майбутньому, розповів власник Інвестиційно-будівельної компанії «Фенікс Груп» Назар Бенч.

Детальніше
16.06.2023

Брак кадрів, дефіцит будматеріалів: головні виклики відбудови України

За півтора роки активної фази війни в Україні зруйновано сотні тисяч будівель разом з об'єктами енергетичної інфраструктури та кілометрами доріг. Відновлення України, за останніми підрахунками ООН, обійдеться у $411 млрд, що не є остаточною сумою — на додачу до фінансових вкладень, відбудова потребуватиме колосальних людських і матеріальних ресурсів. Про проблеми, з якими стикнеться будівельна галузь у період відбудови, та чому про їх вирішення потрібно подбати вже зараз, — розповідає Назар Бенч, власник ІБК «Фенікс Груп».

Детальніше
13.06.2023

Співпраця бізнесу та держави: перспективи для відбудови

Співпраця держави та бізнесу продемонструвала свою ефективність під час реалізації інфраструктурних споруд і будівель у світі. З руйнуванням великої кількості об’єктів через війну в Україні, саме таке партнерство розглядається як один зі способів залучення приватних інвестицій у відбудову. Детальніше про те, як державно-приватне партнерство може бути корисними у процесі відновлення України та як подібні ініціативи працюють у світі, — розповів Назар Бенч, власник ІБК «Фенікс Груп».

Детальніше
22.05.2023

Без вугілля, нафти та газу. Як війна в Україні вплинула на будівництво нерухомості у світі

Війна суттєво сповільнила активність не лише в будівельній галузі України, а й зумовила переналаштування процесів на глобальному ринку будівництва. Назар Бенч, власник ІБК «Фенікс Груп», розповів про те, якою сьогодні є ситуація на ринку нерухомості та які тенденції переважатимуть у найближчому майбутньому.

Детальніше
28.04.2023

Дефіцит будматеріалів: ринок потребує нових стимулів для розвитку

У повоєнний період будівництво стане одним із ключових факторів економічного зростання. Як можна підтримати ринок і чому це актуально вже зараз, розповів власник Інвестиційно-будівельної компанії «Фенікс Груп» Назар Бенч.

Детальніше
21.04.2023

Нове житло під час війни: Що важливо враховувати

Енергоефективність є підходом, який може зіграти важливу роль у відновленні житлового фонду після війни. Енергоефективні будівлі споживають менше ресурсу та дозволяють знизити його втрати. Що вже зроблено та які перспективи? Назар Бенч, власник Інвестиційно-будівельної компанії «Фенікс Груп», розповів про перспективи впровадження принципів енергоефективності при будівництві житла.

Детальніше
29.03.2023

Міста після відбудови: що варто врахувати

Після перемоги на країну чекає активне повоєнне відновлення з усіма складнощами цього процесу. Водночас це дає можливість підійти до питання відбудови стратегічно — розв'язати міські проблеми, які тягнуться з радянських часів, та врахувати нові принципи, реалізація яких позитивно відіб’ється на житті людей, навколишньому середовищі та економіці. Назар Бенч, власник ІБК «Фенікс Груп», про те, що варто врахувати у розвитку міст після перемоги.

Детальніше
28.03.2023

Як можуть змінитись українські міста після війни та чим може бути корисний досвід країн, які пройшли етап повоєнного відновлення?

Міста мають здатність адаптуватись до навколишніх змін та викликів часу. Детельніше про те, якими можуть стати українські міста після відбудови розповів Назар Бенч, експерт у сфері девелопменту та будівництва, власник ІБК "Фенікс груп".

Детальніше

Контакти

  • Адреса

    01001, м. Київ, Незалежності майдан, будинок 2, БЦ «Spaces Maidan Plaza»
  • Телефон

    +38 098 051 23 99
  • E-mail

    info@fenixgroup.ua
FENIX
group